Anthonissen voert quasi volledig Belgische top vijf aan in
Anthonissen voert quasi volledig Belgische top vijf aan in Youngster Tour Sentower Park . SPORTNIEUWS. 09-12-2020. In Sentower Park ging de dag van start met twee rubrieken van de Youngster competitie en de Belgische ruiters gingen meteen erg goed van start.


Emmen bezet quasi volledig podium in Youngster Tour
Bart Anthonissen (Orange Juice Catsanoo) en Dries Dekkers (Orahe-K van’t Kattenheye) volgden op de vierde en de vijfde plaats. Bij de 5-jarige paarden ging de winst naar Frankrijk. Anna Maria Pokraszov reed Frimousse du Bidou (v. Tresor) foutloos doorheen de tweede fase in 24,52 seconden. Katja Haep was de beste Belgische op de tweede plaats.


Patteet ziet Da Vinci vh Waterschoot vertrekken – Equnews …
Anthonissen voert quasi volledig Belgische top vijf aan in Youngster Tour Sentower Park. Volgende . Amerikaan heeft 47.000 euro over voor embryo volle broer/zus Hardrock Z. Nieuwsbrief. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Submit success – Thanks a lot. Facebook Instagram Youtube. top.


Dieter Vermeiren voert quasi volledig Belgische top zeven …
Dieter Vermeiren voert quasi volledig Belgische top zeven aan in Youngster finale Sentower Park. In Sentower Park stond zonet de finale voor 7- en 8-jarige paarden op het programma. 69 deelnemers traden aan en de winst ging naar een Nederlandse combinatie. Dennis van den Brink reed de KWPN-ruin I Am (v.


Pieter Devos gaat van start met op vijf klassering in …
Anthonissen voert quasi volledig Belgische top vijf aan in Youngster Tour Sentower Park. 09-12-2020. Jos Verlooy blijft beste jeugdruiter ter wereld. 08-12-2020. Vorige. Jumping Longines Crans-Montana gaat niet meer door. Volgende . Steve Guerdat: “Tijdens de lockdown tijd gehad om aan gezinsuitbreiding te doen”


Conter voert quasi volledig Belgische top vijf aan in Gold …
Margaux Rocuet (v. Chesca de Kergane) vervolledigde de top drie na een foutloze ronde in 31,10 seconden. Andres Vereecke (In The Mood) en Bertram Allen (Classified) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats. 1m40 BRONZE. In het 1m40 van de Bronze Tour waren er klasseringen voor Edouard Henneau en Freddy Demuynck.


Steve Guerdat: “Tijdens de lockdown tijd gehad om aan
Anthonissen voert quasi volledig Belgische top vijf aan in Youngster Tour Sentower Park. 09-12-2020. Jos Verlooy blijft beste jeugdruiter ter wereld. 08-12-2020. Pieter Devos blijft in top vijf van de wereld. 08-12-2020. Vorige. Immofluisteraar verkoopt charmante fermette het “Zwanehof”


Belgen sterk in LR Oliva met Andres Vereecke op kop …
Zij rekende op de Selle Français merrie Baladine du Chanu (v. Kannan) om in 37,35 seconden een foutloze ronde te sprongen. Nicola Pohl en Katcha HD (v. Diamant de Semilly) vervolledigden de top vijf na een foutloze ronde in 38,16 seconden. Constant van Paesschen en Koen Vereecke konden zich ook in de top tien klasseren.


Camille Demolie laat Brabançonne weerklinken in Oliva …
Dat de Belgen in Oliva erg goed aan het weekend begonnen zijn, is wellicht een understatement. Nadat Koen Vereecke al twee rubrieken op zijn naam schreef, zorgde Camille Demolie voor een nieuwe Belgische overwinning. Zij was met Kalinka van’t Heike de snelste in het 1m25 van de Silver Competitie waarin er rechtstreeks tegen de klok gereden werd.


Podium informatie 2020: concertagenda, concertnieuws
Podiuminfo brengt nieuws en informatie over concerten in Nederland en België. Website met concert-agenda, cd-recensies, concert-verslagen en -fotos, forum en informatie over tickets en artiesten …
TPMS Programming Tool