Audi gooit het over andere boeg en trekt met elektrische
Audi gooit het over een andere boeg. Het merk stopt na 2021 met de Formule E en verschijnt een jaar later met een elektrische auto aan de start van de Dakar.


Autodieven gooien het over een andere boeg – Autoblog.nl
Autodieven gooien het over een andere boeg Auteur: RubenPriest , gepost 5 april 2018 om 14:16 – 36 Reacties Hide yo kids, hide yo wife en hide yo hybride muesli.


F1 houdt vast aan hybridemotoren in de toekomst
Door het uitstappen van Honda na 2021 werd de sport stevig wakker geschud en ontstond de vraag of de F1 het qua motortechnologie over een andere boeg moet gooien, maar de sport heeft donderdag …


Neem een kijkje in de auto van de koning! – Blauw Bloed
Later maakte zij de overstap naar het beschaafde en degelijke Volvo. Vandaag de dag blijft Beatrix nog steeds trouw aan haar verlengde Volvo S80. Met zijn keuze voor een Audi gooit de koning het echter over een hele andere boeg: sportiever, jonger, zakelijker en meer klasse.


‘Nieuwe Mazda 6 gaat het over een andere boeg gooien …
De geluiden over de opvolger van de Mazda 6 zijn veelbelovend. Zoals het er nu naar uit ziet krijgt de auto ‘Freude am Fahren’ en een strak design.


Artikelen over elektrische auto | Telegraaf.nl
Audi zal op de IAA-autoshow in Frankfurt, die halverwege september wordt gehouden, een studiemodel van een elektrische SUV laten zien. Het gaat om een voorproefje van de Audi Q6, waarmee de …


‘Europa in 2025 zelfvoorzienend qua accuproductie’
Accu’s voor elektrische auto’s komen nu nog grotendeels uit China, maar in Europa wordt er ook steeds meer werk van gemaakt. De Europese Unie is optimistisch gestemd over het tempo waarin dat gaat.


Afschaffing van elektrische auto premie is geen drama …
De autoverkoper gooit het nu over een andere boeg en probeert te overtuigen met de TCO van een EV. Maar ja dan geraken we in de sfeer van autofiscaliteit en daar weet iedereen dat de overheid niet meteen een stabiele partner is (de spelregels veranderen ieder jaar, en voor een auto wil je toch graag zekerheid voor een aantal jaren).


Officieel: Nissan Micra gooit het over andere boeg (2016 …
Vier generaties lang het schattig karretje van het segment, nummer vijf gooit het over een compleet andere boeg. Want de nieuwe Micra trekt de kaart van het futurisme. Of oma en opoe daar mee kunnen leven? Ze waren een beetje de richting kwijt met de Micra bij Nissan, want de laatste in lijn was een …


Lijst van uitdrukkingen en gezegden P-U – Wikipedia
Gooi het maar in m’n pet, dan zoek ik het morgen wel uit. Daar heb ik nu geen tijd voor, misschien morgen. Ergens met de pet naar gooien. Een taak bijzonder slordig uitvoeren. Zij hielden het onder de pet. Zij brachten het niet in de openbaarheid. Met de pet rondgaan. Geld inzamelen. Dat is huilen met de pet op. Bedroevend resultaat. Petje af!