Chaos in de kleedkamer: mooi verhaal achter comeback
Twee minuten na de rake kopbal van de Liverpool-captain schoot ook invaller Vladimir Smicer raak en na een uur was de comeback al compleet toen Xabi Alonso in twee instanties scoorde uit een penalty.


‘Benítez wil terugkeren bij Newcastle, City hoeft Barça …
De transfermarkt staat nooit stil. We blijven alle ontwikkelingen op de voet volgen. … Het voetbal ligt door de uitbraak van het coronavirus al een tijdje stil, … Chaos in de kleedkamer: mooi verhaal achter comeback van Liverpool. 12.00 uur. Voodooman en het mysterieuze einde van het voetbalmysterie.


‘Djimi, shower’, zei Rafael Benítez. Een… – Voetbal …
Chaos in de kleedkamer: mooi verhaal achter comeback van Liverpool Het is waarschijnlijk de meest legendarische Champions League-finale van allemaal: die van 2005 tussen Liverpool en AC Milan. English (US)


Premier League-clubs krijgen groen licht voor training mét …
Meer over de impact van het coronavirus. Foto’s van feestende Luuk de Jong zorgen voor ophef in Spanje. Ook spelers FC Utrecht akkoord met tijdelijke salarisverlaging ‘Ajax is veel rijker dan straatarm Barcelona’ Tweede testronde in Premier League brengt nieuwe besmettingen aan het licht.


Memphis werkt hard aan rentree: ‘Hij wil heel graag spelen …
Memphis was er toen al niet meer bij door zijn zware knieblessure, maar heeft hard gewerkt aan zijn terugkeer. ‘Zijn doel was om te spelen op het EK, maar dat is uitgesteld’, weet Aulas. ‘En hij wil ook heel graag spelen in de return van de achtste finale tegen Juventus en mogelijk ook de kwartfinale en de Coupe de la Ligue-finale.’


DE DRIE MEEVALLERS: Speeldag vijf: frivole Kanarie …
Dé comeback van het weekend staat op het conto van Waasland-Beveren. De Oost-Vlamingen kregen Moeskroen-Péruwelz over de vloer, de ploeg die binnen enkele jaren voor de landstitel wil spelen. Maar wie resultaten wil boeken, moet tegen Waasland-Beveren kunnen winnen.


WordPress.com – Menu
Voorpagina Volkskrant, 14 juli 2014 Kramer beste van de wereld. Rio de Janeiro – Michiel Kramer is na afloop van de finale tijdens de wereldkampioenschappen voetbal 2014 in Brazilië unaniem uitgeroepe n tot beste speler van het toernooi. De Rotterdammer werd ook topschutter van het toernooi met zes treffers.


Guardiola reden van City-transfer: “Hem gevolgd bij …
Guardiola reden van City-transfer: … ‘Ze kijken naar het Liverpool-model’ De bouw van een nieuwe Kuip wordt een moeilijk verhaal, … ‘Mooi dat de rechter dat vroeg’


Neymar met panna van 2018 tot dusver: Braziliaan …
Neymar is de koning van Parijs. Dat maakte de Braziliaan maandag nog maar eens duidelijk op de training van Paris Saint-Germain. De panna van 2018 tot dusver!


Waanzinnige comeback van Leeds United: 1-2, 2-2 én 3-2 in …
Ongelooflijk, wat een comeback van Leeds United! De Championship-koploper komt op Boxing Day in de negentigste minuut op 1-2 achterstand tegen Blackburn Rovers, maar weet tóch nog met 3-2 te winnen!
diagnostic scanner