De Amerikaanse werkloosheid was in 80 jaar niet zo hoog
De Amerikaanse werkloosheid was in 80 jaar niet zo hoog. De Amerikaanse werkloosheid was in 80 jaar niet zo hoog14,7% van de beroepsbevolking zit zonder werk.


Ondernemers kiezen overnameadviseur vaak nog op gevoel …
Dat lijkt niet slecht, maar op de vraag of ondernemers hun overnameadviseur aan een ander … De Amerikaanse werkloosheid was in 80 jaar niet zo hoog14,7% van de beroepsbevolking zit zonder werk.


Economie van de Verenigde Staten – Wikipedia
De economie van de Verenigde Staten is de grootste nationale economie ter wereld. Het bruto nationaal product van de Verenigde Staten in 2015 bedroeg 17.947.000 miljoen Amerikaanse dollars tegen de nummer twee van de wereld 10.982.829 miljoen Amerikaanse dollars.Voor een overzicht van alle landen, zie Lijst van landen naar bnp


werkloosheid – Wel.nl
In 2014 en 2015 zit 7,25 procent van de beroepsbevolking zonder werk. De economie groeit dit jaar met 0,75 procent en volgend jaar met 1,25 procent. Daarmee komen de juni-ramingen overeen met de


Ongekende steun, maar de VS krijgen het nog zwaarder – NRC
Volgens James Bullard, president van de Federal Reserve Bank van St. Louis, is het zelfs mogelijk dat 30 procent van de Amerikaanse beroepsbevolking zonder werk komt te zitten bij een plotselinge …


Werkloosheid in Nederland – Wikipedia
Inleiding. Werkloosheid is de staat waarin een persoon verkeert als hij of zij werkloos is, dan wel een maat voor het aantal personen dat in deze staat verkeert. Een persoon is werkloos als hij of zij behoort tot de beroepsbevolking, maar geen betaald werk heeft. De werkloze beroepsbevolking wordt bepaald volgens de richtlijnen van International Labour Organization (ILO).


Economie van Suriname – Wikipedia
De economie van Suriname wordt gedomineerd door een grote overheidssector met veel staatsbedrijven.In Suriname houden de meeste bedrijven zich bezig met dienstverlening en handel. De export wordt gedomineerd door delfstoffen, vooral goud en tot 2015 ook bauxiet, die het land afhankelijk maken van de prijzen op de wereldmarkt, maar tegelijkertijd ook bruikbare buitenlandse valuta opleveren.


Verenigde Staten – Wikipedia
De Verenigde Staten, officieel de Verenigde Staten van Amerika, afgekort VS (Engels: United States of America, afgekort als USA of US), vaak (totum pro parte) Amerika (America) genoemd, zijn een federatie van 50 staten en het District of Columbia, grotendeels in Noord-Amerika gelegen. De Verenigde Staten zijn met 327 miljoen inwoners het op twee na grootste land ter wereld in bevolking, na de


Crisis van de jaren 30 – Wikipedia
De crisis van de jaren 30 was de grootste economische depressie van de twintigste eeuw. Ze ontstond als gevolg van de beurskrach van 1929, waarbij de aandelenkoersen op Wall Street (New York) ongekend snel kelderden. De krach werd gevolgd door een bankencrisis en een internationale schuldencrisis, waarvan de directe gevolgen vrijwel het gehele decennium voelbaar bleven.


CBS: de werkgelegenheid daalt in ict-intensieve sectoren …
In sectoren waar meer dan 3 procent van de productiekosten bestaat uit de inzet van ict, is de werkgelegenheid tussen 2001 en 2015 gekrompen met 1,3 procent.
Autel TPMS Tool