Experten: Inget lag har värvat bättre än LHC – Corren
Sport-Expressens hockeyexpert Sanny Lindström hyllar Linköping HC:s värvningar. “Inget lag har värvat bättre“, skriver han på sin blogg.


Experten: “Kan gå åt helvete för LHC” – LHC – Corren.se …
Experten: “Kan gå åt helvete för LHC … I samtliga matcher som laget gjort första målet har det blivit förlust. … Är Jimmy Andersson bättre än för ett år sedan?


LHC i media – Sida 189 – HockeyBulletin
Ni borde värva den här målvakten, LHC … – Det har gått sju veckor sedan senaste matchen, men jag är redo. Som spelare vill du inget annat än att spela, så det har varit frustrerande, … Jag tittade på truppen, pratade med olika personer och alla sa att laget är bättre än vad tabellen visar.


Här är flipparna och flopparna – i alla SHL-lag | SHL …
Efter den suveräna insatsen förra säsongen, då backklippan spelade VM med Tre Kronor och hade fina 18 i plus/minus i LHC har han fallit till minus fem. Misstagen är fler och mer än ett par gånger har Rahimi sett lite fundersam ut i spel. Han kan bättre. Om han hittar tillbaka lär Linköping bli ännu giftigare.


Ni måste ha in en målskytt, LHC – Corren
LHC-basen Niklas Persson har redan värvat in ett antal spelare under en dyster hockeyhöst i 013-land.Frågan är om han inte snarast måste knacka på dörren till nästa styrelsemöte för att …


Bra där – men honom hade jag försökt värva – LHC – Corren …
LHC behöver öka skickligheten i laget, … men ingen kan ifrågasätta kapaciteten och att han nästan alltid har varit som bäst … bor med familjen i Stockholm och vill inget hellre än att …


SHL-tipset: Så här slutar säsongen 2017/18
I fjol hände det för ofta att hårdingen Mikael Ahlén var värsta hotet offensivt, vilket sade mer om hans omgivning än om Ahlén själv. Linköping hoppas Jonas “Monstret” Gustavsson och Tony Mårtensson har “bensin kvar i tanken” för hockey på högsta nivå. Om det är så blir LHC ett av ligans mest underhållande lag.


Om jag hejade på…
Men ingenting talar för att AIK blir bättre än i fjol och utan fler nyförvärv får detta lag framförallt spela för att undvika kvalserien. * …Linköping: Då skulle jag drömma om SM-guld. Så här spännande lag har inte LHC haft sedan lockoutsäsongen.


Inget lag har imponerat mer i slutspelet
LHC har imponerat mest. Inget lag har imponerat mer på mig i detta slutspel än Linköping. Jag vet, Malmö skrällde i första kvartsfinalmatchen mot Frölunda och hårt skadedrabbade Brynäs lyckades utjämna till 1-1 i matcher mot seriesegraren Växjö Lakers.


Bra jobbat — Montén har fått ut max
Tomas Montén och övriga ledare har verkligen fått ut max av det här laget. x x x. Montén som nästa LHC-tränare efter Dan Tangnes? Inte alls omöjligt. Jag tror att det skulle vara ett bra …