Interesse in Robben valt niet goed: ‘Ga dan ook maar voor
Dat de Braziliaanse club Botafogo belangstelling heeft getoond voor Arjen Robben valt niet bij iedereen goed. Oud-voetballer Denilson stelt voor dat de club dan ook maar achter superheld Batman


Interesse in Robben valt niet goed: ‘Ga dan ook maar voor
Denilson, 61-voudig Braziliaans international die in zijn carrière voor onder meer São Paulo, Real Betis en Girondins de Bordeaux heeft gespeeld, snapt helemaal niets van de belangstelling voor Robben. “Voetbal is geen geintje. Ga dan ook maar achter Batman aan”, zegt Denilson tegen Terra.


Interesse in Robben valt niet goed: ‘Ga dan ook maar voor
Interesse in Robben valt niet goed: ‘Ga dan ook maar voor Batman’ Dat de Braziliaanse club Botafogo belangstelling heeft getoond voor Arjen Robben valt niet bij iedereen goed. Oud-voetballer Denilson stelt voor dat de club dan ook maar achter superheld Batman aangaat. Artikel geplaatst op: zaterdag 9 mei 2020 om 11:24 Lees verder bij …


Interesse in Robben valt niet goed: ‘Ga dan ook maar voor
Interesse in Robben valt niet goed: ‘Ga dan ook maar voor Batman’ Door Voetbalprimeur, saturday 2020-05-09 11:18:00. Dat de Braziliaanse club Botafogo belangstelling heeft getoond voor Arjen Robben valt niet bij iedereen goed. Oud-voetballer Denilson stelt voor dat de club dan ook maar achter superheld Batman aangaat.


Valt nieuws – Voetbal
valt Nieuws. Al het nieuws lezen over valt.


Loekie liet haar lijfrente uitkeren, Rob spaart door …
Geld opzijzetten voor later De banen die Rob had, betaalden niet slecht. Al op jonge leeftijd hielden Rob en zijn vrouw redelijk wat over. “Dan ga je toch zoeken naar manieren om wat extra’s te doen met je geld”, vertelt hij met een bescheiden blik. “Ik dacht al vroeg na over mijn pensioen en wilde een appeltje voor de dorst hebben.”


Arjen Robben – Wikipedia
Arjen Robben (Bedum, 23 januari 1984) is een Nederlands voormalig profvoetballer die doorgaans als vleugelaanvaller speelde. Robben was van 2003 tot en met 2017 international van het Nederlands elftal, waarvoor hij 96 interlands speelde en 37 keer scoorde.. Robben doorliep de jeugdopleiding van FC Groningen en debuteerde hier in december 2000 in het betaalde voetbal.


Darter Mario Robbe wil ondanks tegenslagen startbewijs PDC …
Het is een spannende week voor Mario Robbe. De darter uit Tilburg gaat proberen zijn tourkaart bij de PDC terug te verdienen. Afgelopen jaar presteerde Robbe (46) niet goed genoeg om het …


Rob Jetten en zijn moeder: “Het was wel wennen aan zijn …
Y: “Voor ons was het even wennen, maar ik vond het ook fijn dat hij het vertelde. Als dat bijdraagt aan zijn geluk, ben je als ouders alleen maar blij. Maar we maakten ons ook zorgen.” Je zus was ook bang dat je gepest zou worden. R: “Ja, iedereen vond het spannend, maar verder dan flauwe grappen en opmerkingen is het nooit gegaan.


‘De stem van Overmars zal zwaar wegen, maar dit kan niet
Maar als Ajax goed speelt dan ligt het aan de spelers op het veld die goed presteren, maar als het slecht gaat dan is het de schuld van de trainer. Meten met 2 maten in mijn ogen.
Diagnostic Tool