Lili Reinhart (23) med privat avsløring: – Aldri sagt det
Lili Reinhart (23) med privat avsløring: – Aldri sagt det offentlig før Lili Reinhart er biseksuell. Det røper hun selv i et innlegg på Instagrams historiefunksjon.


Lili Reinhart (23) med privat avsløring: – Aldri sagt det
Lili Reinhart (23) med privat avsløring: … «Selv om jeg aldri har sagt det offentlig før, … sa hun da. Det faktum at verken Reinhart eller Sprouse har slått tilbake mot skriveriene om et …


Lili Reinhart – Stjernen kom ut av skapet – Se og Hør
«Selv om jeg aldri har gått ut med det offentlig før, så er jeg en stolt biseksuell kvinne. Og jeg skal være med og demonstrere i dag. Bli med», skrev 23-åringen. DELTE ARRANGEMENT: Reinhart delte et arrangement på Instagram


Delte nyhet på Instagram: Kom ut av skapet
Det var da Reinhart publiserte et arrangement for LGBTQ og «Black lives matter» at hun kom ut av skapet. – Selv om jeg aldri har gått ut med det offentlig før, så er jeg en stolt biseksuell …


Lili Reinhart og Cole Sprouse – – De gjorde det slutt før
Stjerneparet Lili Reinhart (23) og Cole Sprouse (27), kjent fra Netflix-serien «Riverdale», skal ha brutt med hverandre etter nesten tre år som kjærester. Det melder Page Six, mandag. – Duoen gjorde det slutt før pandemien startet, og har vært i karantene hver for seg. De er fremdeles gode venner, forteller en kilde til nettstedet.


Cole Sprouse – Slår tilbake mot ryktene – Se og Hør
Det har i lang tid vært mye forvirring rundt forholdet mellom «Riverdale»-stjernene Cole Sprouse (27) og Lili Reinhart (23).. Siden i fjor sommer har duoen blitt utsatt for en rekke bruddrykter, og ettersom de begge er kjent for å være svært private, var det først i høst at Reinhart avkreftet bruddryktene. – Veldig irritert over bruddryktene. Før helgen ble det igjen hevdet at det er …


Se og Hør – Norges største kjendisnettsted
Seoghør.no er Norges mest leste kjendisnettsted – alltid oppdatert med siste nytt og videoer om kjendiser, kongelige, Hollywood, TV-serier og mye mer!


Utfordring til de klarsynte | morgenbladet.no
Jeg utfordrer herved TVNorges klarsynte – Lena Ranehag, Lilli Bendriss og Gro-Helen Tørum – til å undersøke ett og samme hus i en test som Andreas Wahl og Jan-Ole Hesselberg lager og gjennomfører på grundig, vitenskapelig vis. Dersom de ikke vil være med på en slik test, er det god grunn til å være skeptisk til at de har overnaturlige evner.


NOU 1998: 4 – regjeringen.no
Samtidig med og på bakgrunn av Leander-saken ble det reist en offentlig debatt om større parlamentarisk kontroll med SÄPOs virksomhet. SÄPO-sjefen tok i en artikkel i Dagens Nyheter 4 november 1997 selv til orde for å etablere en permanent parlamentatisk kontrollutvalg (en SÄPOs kontrollnemnd ); et forslag han hadde fremsatt et par år tidligere.


Akademisk samfunnsansvar som… | Arr – idéhistorisk tidsskrift
Humaniora skal være politisk relevant. Det er egentlig en helt uhyrlig påstand og konsekvensene av dette kravet er uakseptable. Dette skyldes at JR tildekker mange vanskeligheter når det gjelder forholdet mellom privat og offentlig dannelse, ja JR forkaster egentlig hele dannelsestenkningen som «privat» med en arrogant håndbevegelse.
code reader