Lisa Marie Presley om sønnens død: «Jeg vil aldri være den
Jeg forgudet bakken du vandret på denne jorda, og nå i himmelen. Hjertet og sjela mi er med deg. Jeg vil aldri være den samme igjen. Vær så snill, vent på meg, min kjærlighet, og hold meg i hånda mens jeg blir her for å fortsette å beskytte og oppdra de små søstrene dine og være her for Riley», skriver Presley i innlegget.


Lisa Marie Presley: – Bryter tausheten etter sønnens død
VIL ALDRI VÆRE DEN SAMME: Lisa Marie Presley er i stor sorg etter at hun … Bryter tausheten etter sønnens død I juli ble Lisa Marie Presleys sønn … «Jeg vil aldri være den samme igjen.


Lisa Marie Presley etter sønnens død: – Bunnløs smerte
Lisa Marie Presley etter sønnens død: − Bunnløs smerte. Lisa Marie Presley (52) har vært taus i offentligheten etter sønnens plutselige bortgang i juli, … «Jeg blir aldri den samme igjen.


– Håper vi møtes igjen – seher
ÅPEN OM SORGEN: Riley Keough (t.v) og Lisa Marie Presley åpner opp om sorgen etter tapet av lillebroren og sønnen. Det samme gjør den avdødes kjæreste. Foto: NTB Scanpix Vis mer Benjamin Keough er død: – Håper vi møtes igjen Avdøde Benjamin Keough, Elvis Presleys barnebarn, hylles av både kjæresten og søsteren.


Benjamin Keough er død: – – Håper vi møtes igjen
Tidligere denne måneden kom den tragiske beskjeden om at sønnen til Lisa Marie Presley (52), barnebarnet til Elvis Presley, Benjamin Keough, hadde gått bort, bare 27 år gammel. Milliongjeld …


Hva skjedde med Priscilla Presley? – Norge.news24viral
Hva skjedde med Priscilla Presley? : Priscilla Presley er trolig best kjent for å gifte seg med rock n’ roll legenden Elvis Presley i 1967 i Las Vegas, da hun


Slik gikk det galt for Elvis’ datter – seher
En skulle kanskje tro at økonomien var sikret i flere år dersom man er barn av en av verdens mest populære artister. For Lisa Marie Presleys del, datter av rockekongen Elvis som hun er, stemmer det derimot ikke.. Den 50 år gamle rockedatteren var artistens eneste arving, og fikk på 25-årsdagen sin i 1993 overta en formue på drøyt en milliard kroner.


Leaving neverland (Michael Jackson) – Side 149 …
Lisa Marie Presley om MJ i sangen “Disciple”: … men den satt nå på til hans død. Jeg trodde på dette som 9-åring, … Jeg husker jeg reagerte på det. Ikke fordi, da visste jeg ikke om at middagen skal ha vært etter en gang, men jeg reagerte fordi han sa han gjorde det for å beskytte barna, …


Scientology: Stjerner som har vært involvert i den
Scientology: Stjerner som har vært involvert i den kontroversielle religionen : En av kirkens grunnlegger L. Ron Hubbards strategier for å utvide Scientologys


Priscilla Presley etter barnebarnets selvmord: – Noen av …
Sjokket over å ha mistet Ben har vært knusende. Forsøket på å samle bitene av alle mulige «hvorfor» har gnagd inn i sjelen min. Våkner hver dag og ber om at det vil bli bedre. Så tenker jeg på datteren min og den smerten hun gjennomgår, hun var en hengiven og ekstremt kjærlig mor, skriver Priscilla Presley i et innlegg på Facebook.
code reader