skal nordiske forskere se nærmere om røykere
skal nordiske forskere se nærmere om røykere virkelig blir sjeldnere korona-syke Beskytter røyking eller nikotin mot å bli smittet? Eller blir de som røyker, rammet hardere av covid-19? De første studiene fra Kina tydet et mystisk tobakksparadoks. skal nordiske forskere løse gåten.


skal nordiske forskere se nærmere om røykere
skal nordiske forskere løse gåten. De første rapportene om covid-19 som kom fra Kina, tydet at færre røykere ble innlagt sykehus, enn andelen røykere i befolkningen skulle tilsi.


Ti myter om kunstig intelligens – forskersonen.no
skal nordiske forskere se nærmere om røykere virkelig blir sjeldnere korona-syke. Mayaene var tidlig ute med rensing av vann, ifølge nye funn. Forskere hevder å ha laget en superleder som fungerer ved romtemperatur. Ti myter om kunstig intelligens. Universitetet i Oslo.


Forskere hevder å ha laget en superleder som fungerer ved …
skal nordiske forskere se nærmere om røykere virkelig blir sjeldnere korona-syke. Beskytter røyking eller nikotin mot å bli smittet? Eller blir de som røyker, rammet hardere av covid-19? De første studiene fra Kina tydet et mystisk tobakksparadoks.


KRONIKK: Glede og nysgjerrighet driver oss | Fagpressenytt
skal nordiske forskere se nærmere om røykere virkelig blir sjeldnere korona-syke. forskning.no 27.10.2020. er professoren og UiB enige i tyskervits-saken. Khrono 27.10.2020. Ti myter om kunstig intelligens. forskning.no 27.10.2020. Forskere hevder å ha laget en superleder som fungerer ved romtemperatur.


Kampen om spyttemaske er ikke over – forskersonen.no
skal nordiske forskere se nærmere om røykere virkelig blir sjeldnere korona-syke. Mayaene var tidlig ute med rensing av vann, ifølge nye funn. Forskere hevder å ha laget en superleder som fungerer ved romtemperatur. forskning.no har fått nytt design.


Slipper han noen gang ut? Forvaring i 22. juli-saken og …
skal nordiske forskere se nærmere om røykere virkelig blir sjeldnere korona-syke. Mayaene var tidlig ute med rensing av vann, ifølge nye funn. Forskere hevder å ha laget en superleder som fungerer ved romtemperatur. forskning.no har fått nytt design.


50-forskere | UiT
Når forskningen går fra at jeg som forsker har makt til å bestemme hva slags spørsmål som skal stilles, til at vi sammen skal lage en film, så får prosjektet ny energi. Informanter blir til tillitsfulle og engasjerte partnere, som har meninger om hva som er viktig og hva vi skal gjøre.


Dramatisk kreftøkning neste 15 år
Til sammen utgjør dette 43.600 nye tilfeller, mot 31.651 tilfeller i 2014 – altså en økning nesten 12.000 tilfeller, eller nærmere 40 prosent. Fordelt alder vil antall nye tilfeller for personer mellom 50 og 69 år øke med 14 prosent, og ifølge Tretli er dette en økning som med litt planlegging greit lar seg håndtere.


NOU 1998: 18 – regjeringen.no
Mye tyder at vi trenger en annen type forskning, når det gjelder tiltak disse områdene, enn den som er vanlig i dag feltet «evidence-based medicine». Det viktigste er kanskje å finne ut om målgruppen virkelig ønsker det tiltaket det er tale om, og det blir spørsmål om brukerstyring og brukermedvirkning i utformingen.
diagnostic code reader