Nei, Bergens Tidende: Sogn og Fjordane er ikkje lagt ned!
Regionavisa Bergens Tidende gjer stadig vekk eit poeng av at Sogn og Fjordane ikkje eksisterer lenger. Siste innslag i serien fekk vi i eit intervju med Liv Signe Navarsete som takkar nei til attval til Stortinget « … Etter valet i 2021 skal ho tilbake på heimebane, som ho konsekvent omtalar som «Sogn og Fjordane, sjølv om fylket ikkje lenger eksisterer…», skriv avisa.


Nei, Bergens Tidende: Sogn og Fjordane er ikkje lagt ned!
«Det rette er at Sogn og Fjordane fylkeskommune er lagt ned, men at Sogn og Fjordane lever», skriv Kai Aage Pedersen på leiarplass i Firda. Til toppen Utgitt av Firda Media AS Adresse: Firdavegen 12, 6800 Førde Ansvarleg redaktør: Kai Aage Pedersen Administrerande direktør: Svein Atle Huus …


Bergens Tidende
– Småleg om Sogn og Fjordane. DEBATT. Martine Halvorsen: – På 17. mai føler jeg meg ekstra alene. … – Nei, Fjellveien er ikke bare for gående. DEBATT – Legen rådet meg til å ta abort. … Send oss bilder og video: 2211.no. Bergens Tidende arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.


Bergens Tidende
– Smitten er så godt som slått ned i Bergen og omland. abonnent. Andre sjukdommar meir enn halvert etter at koronaen kom. … Badeplassen rasert. – Den dårlige nyheten er at det ikke hjelper å legge ny sand. abonnent. Slik var natten for politiet: Russebråk, … er historia om at Sogn og Fjordane var så rikt og Hordaland så fattig.


Ikkje høyr på sutringa til Bergens Tidende! – Firda
Bergens Tidende la ned det siste lokalkontoret her i 2013. Når vi får besøk av journalistar frå storavisa på Vestlandet er det journalistikk med bergensbriller som er resultatet. Det fungerer ofte heilt fint, men vi trur det har høg samfunnsverdi å ha journalistar over heile landet og også aviser som kjem ut andre stader enn i dei store byane.


Bergens Tidende
«Bergen Høgre er tilbake. Men ikkje ein gong prøv å ta æra for det sjølv. … – Småleg om Sogn og Fjordane. Neste side. Kontaktinformasjon. Sjefredaktør: … Send oss bilder og video: 2211.no. Bergens Tidende arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.


Bergens Tidende – bt.no
Sogn og Fjordane Senterparti er i ferd med å drible seg sjølv vekk frå makta. … Det er ikkje kommunane som er problemet. abonnent – Eg toler å stå i den kjeften eg får. … Send oss bilder og video: 2211.no. Bergens Tidende arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.


To fødeavdelinger i Sogn og Fjordane legges ned – VG
To fødeavdelinger i Sogn og Fjordane legges ned. Styret i Helse Førde går inn for å legge ned fødeavdelingene i Lærdal og Eid. Dermed får Førde den eneste fødeavdelingen i Sogn og Fjordane.


Nei, dette er ikkje ei langrennsløype – NRK Vestland
Det er ikkje det tidlegaste på hausten at snøen har lagt seg på Sognefjellet. I fjor, til dømes, var ikkje august ferdig då gjestene ved Sognefjellshytta vakna opp til snø . Ikkje uvanleg


Fylket blir lagt ned om eitt år – no utvidast …
Fylkestinget i Sogn og Fjordane har bestemt seg for å utvide og ruste opp fylkestingssalen for 12 millionar – eitt år før nedlegging av fylkeskommunen. Ikkje alle er like begeistra for beslutninga.
Autel TPMS Tool