Ny storseger för Gocciadoro · senaste nyheterna på …
Ny storseger för Gocciadoro. Alessandro Gocciadoro tränar och körde Alrajah One till seger. Foto: … Fyraåringen noterades för andra raka segern när han kom i mål på 1.11,2a/1609 meter. … Storlopp. Visa fler. TILL TOPPEN. Travronden – en del av TR Media.


Ny storseger för Riordan och Skoglund – SN
Ny storseger för Riordan och Skoglund. … 52 till 136 vilket gav en åttondeplats i kuskligan. På lördagen passerade han fjolårets segerantal sedan han vunnit storloppet Axel Jensens minneslopp med Zarenne Fas på Bjerke-banan i Oslo. 16 november 2019 20:45.


Ny storseger för Riordan och Skoglund | Hallandsposten
På lördagen passerade han fjolårets segerantal sedan han vunnit storloppet Axel Jensens minneslopp med Zarenne Fas på Bjerke-banan i Oslo. Ny storseger för Riordan och Skoglund | Hallandsposten Han förbättrade antalet segrar från 52 till 136 vilket gav en åttondeplats i kuskligan.


Svanstedts Resolve ute efter ny storseger | Travnet
Ny tränare: Fabrice Souloy. King Sir Kir är den senaste i raden av flertalet svenska hästar som lämnat landet för den framgångsrike fransmannen. Till Trav 365 berättar den tidigare tränaren Claes Svensson om orsaken – man menar helt enkelt att det finns för lite pengar att tävla om i hemlandet.


Ny storseger för Isabella Jansson-Wiklund
Isabella Jansson-Wiklund och Angel vann Guldstoet för Kategori A-ponnyer som avgjordes Bollnäs i lördags. Segermarginalen 8 längder, segertiden blev 2.13,5a 1640 meter i dagens inledande lopp där förstapriset var 2.500 kr. Isabella och Angel vann även eftermiddagens femte lopp tillsammans.


Ny storseger för fransyskan » 24 feb. | Nyhet – Travstugan.se
Idag var det dags för nytt storlopp i Paris. Och det var även dags för ännu en storseger för vinterns absoluta stjärna, Bélina Josselyn, som segrade enkelt i Prix de Paris. Martin Engström 24 februari 2019, 17:06


Ny storseger för Arazi Boko – Sulkysport
Florens-banan är inte i bästa kondition för dagen, men det hindrade inte Arazi Boko och Alessandro Gocciadoro för att ta hem Gran Premio Duomo (€110.000) på moderata 1.16,9a/1.600 meter.


“Tarzan” kopierar Stig H:s bedrift i storloppet
Kontraktet nära för SAIK efter storseger: “Kul att vi fick rejäl utdelning” Vi använder cookies, egna och tredje part, på denna webbplats för att bland annat personalisera innehåll och annonser i våra tjänster, för att spara och hämta information från din enhet och för att mäta trafik på vår webbplats.


Gimpanzee mogen för en ny storseger? · senaste nyheterna …
Gimpanzee mogen för en ny storseger? Gimpanzee (e. Chapter Seven) vann finalen av Graduate Series på 1.08,9a/1.609 meter och på lördag väntar årets största uppgift för fyraåringen i Hambletonian Maturity. … Utgångsläget i lördagens storlopp blev dock ingen höjdare med bakspår bakom bilen.


Storseger för Anna Erixon – Örebrotravet
Örebrotravet är en utmärkt arena för travsport, idrottsanläggning, och mässor. Vi erbjuder ett av Örebros mest tillgängliga lägen och vår placering bara några minuter söder om Örebro centrum och inte mer än ett drygt stenkast från E20, gör det enkelt att ta sig till oss med såväl kollektiva färdmedel som bil.
Topdon Car Battery Tester