Stap hogerop voor Kubo richting een doorbraak bij Real
Bij Villarreal gaat hij nu een stapje hogerop in zijn missie om uiteindelijk door te breken bij Real. ‘Het is mijn doel om daar te slagen. Daar ga ik alles aan doen’, zei Kubo onlangs nog. In de wandelgangen werd hij recentelijk in verband gebracht met Ajax, maar de Amsterdammers lijken niet serieus voor Kubo in de markt te zijn geweest.


Stap hogerop voor Kubo richting een doorbraak bij Real
Stap hogerop voor Kubo richting een doorbraak bij Real Madrid Door VI – Algemeen, wednesday 2020-08-05 17:08:47. De Japanse aanvaller staat op het punt om op huurbasis over te stappen naar Villarreal.


Peter Bosz wil voor ’20 miljoen euro plus bonussen …
Die Werkself meldde zich afgelopen week bij Ajax met een bod van ’20 miljoen euro plus bonussen’, maar voor die prijs lijken de Amsterdammers niet mee te willen werken aan een transfer.


Vrees Gent wordt werkelijkheid: “David is klaar voor een
Een mooie transfer lonkt, al hoopt KAA Gent hem nog minstens één seizoen te houden. Dat lijkt bijzonder moeilijk te gaan worden. Zo vertelt Nick Mavromaras, de makelaar van de Canadese spits, dat het nu misschien weleens tijd is geworden om te vertrekken. “Jonathan is klaar voor de volgende stap“, vertelt hij in Rhur Nachrichten.


‘Ik wil volgend seizoen nummer één zijn bij Ajax, daarna …
Perr Schuurs mag dan nog geen basisspeler zijn bij Ajax, de twintigjarige verdediger denkt dat hij wel degelijk het seizoen van zijn doorbraak beleeft. Volgend jaar hoopt hij dat trainer Erik ten …


David zet KAA Gent onder druk: “Ik wil voor Lille OSC …
“Ik had een enorm goed seizoen en wil een stap hogerop zetten. Die stap is voor mij de Ligue 1. Lille heeft een bijzonder goed project voorgeschoteld en is een heel goed team in Frankrijk.” Gent wil hem echter niet laten gaan. “De club wil me houden of enkel verkopen voor een onmogelijke prijs (rond de dertig miljoen euro, red.)”, legt David uit.


‘Ali B belde me na zes wedstrijden en zei: ‘Galatasaray is …
Met deze keer aandacht voor Brahim Darri, die dankzij rapper en zaakwaarnemer Ali B terechtkwam bij de Turkse eerstedivisionist Fatih Karagümrük en daar op koers ligt om snel een stap hogerop te …


‘Briljante manager zet eerste stappen richting Real: Spurs …
“Die stap hogerop is beschikbaar bij waarschijnlijk de grootste club ter wereld. Als Real Madrid hem wil, dan heeft Tottenham een groot probleem de komende dagen. Hij heeft de eerste fundamenten …


De Uitverkorene: hoe Real Madrid een verrassende oplossing …
De grote doorbraak van Valverde komt voor Real Madrid op precies het juiste moment. Bij het begin van de nieuwe drukke periode met onder andere twee belangrijke Champions League-wedstrijden tegen Galatasaray is Toni Kroos geblesseerd, terwijl Modric het ritme met iedere drie dagen een duel echt niet meer lijkt aan te kunnen.


PDF Alles wat u moet weten over bankieren bij de Rabobank
Betalen bij een betaalautomaat . Stel, u gaat naar de supermarkt en u doet voor 16,39 euro boodschappen. Dan kan het zijn dat u niet met contant geld wilt betalen, maar met uw bankpas. Wij leggen u hieronder stap voor stap uit hoe dat gaat. 1. op uw bankpas in de betaalautomaat. Bij de ene automaat is dat voorin en bij St de andere bovenop de …