Tweede Kamer stemt tegen afschaffing van de tol in de
DEN HAAG – De Tweede Kamer is tegen het voorstel om afschaffing van de tol toe te voegen aan het maatregelenpakket waarmee Zeeland wordt gecompenseerd voor het mislopen van de marinierskazerne. Het voorstel dat 50 Plus had ingediend, met steun van PvdA, SP, Forum voor Democratie en SGP, haalde vanochtend vroeg bij de stemming geen meerderheid.


Westerscheldetunnel niet tolvrij, Tweede Kamer stemt tegen
De stemverhouding was 67 voor en 77 tegen afschaffing. Pas om 05.10 uur kon er worden gestemd over de Westerscheldetunnel. In het laatste debat voor de zomer werd duidelijk dat de Tweede Kamer


Tweede Kamer stemt tegen afschaffing van de tol in de
Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de week | AD.nl


‘Dit is het moment. Tweede Kamer stemt vandaag over …
MIDDELBURG – Vandaag stemt de Tweede Kamer over een motie om de Westerscheldetunnel tolvrij te maken. Barbara Oomen roept in deze Te Gast iedere Zeeuw op vandaag een Kamerlid te vragen ‘ja’ te zeggen tegen een tolvrije tunnel.


Zestig mensen winnen een Hulstenaartje, onder wie… een …
Tweede Kamer stemt vandaag over tol in de Wester­schel­de­tun­nel: hoe spannend wordt het? 12:02 DEN HAAG – De Tweede Kamer stemt vandaag, mogelijk pas tegen middernacht, over een voorstel van 50Plus, PvdA en SP om afschaffing van de tol in de Westerscheldetunnel toe te voegen aan compensatiepakket voor de marinierskazerne.


Niemand snapt waarom afschaffing tol niet past in …
Morgen stemt de Tweede Kamer over een voorstel van PvdA, SP en 50Plus om het afschaffen van de tol in de tunnel op te nemen in het pakket waarmee Zeeland wordt gecompenseerd voor het mislopen van


Sas van Gent info | Facebook
Tweede Kamer stemt tegen afschaffing van de tol in de Westerscheldetunnel DEN HAAG – De Tweede Kamer is tegen het voorstel om afschaffing van de tol toe te voegen aan het maatregelenpakket waarmee Zeeland wordt gecompenseerd voor het mislopen van de marinierskazerne.


Tweede Kamer stemt in met afschaffing VAR
Tweede Kamer stemt in met afschaffing VAR Vanaf 1 januari 2016 houdt de VAR waarschijnlijk op met bestaan. … Met behulp van de VAR, die afgegeven wordt door de Belastingdienst, krijgt een opdrachtgever zekerheid of hij al dan niet loonheffing op de beloning van de opdrachtnemer in moet houden.


Gesteggel om tolvrije Westerscheldetunnel – Binnenland – RD.nl
De Tweede Kamer rijdt een Zeeuws burgerinitiatief om de Westerscheldetunnel tolvrij te krijgen in de wielen nu een Kamermeerderheid een PVV-motie voor afschaffing van de tol heeft verworpen.


https://www.pzc.nl/zeeuws-nieuws/tweede-k… – Forum voor …
DEN HAAG – De Tweede Kamer stemt vandaag over een voorstel van 50Plus, PvdA en SP om afschaffing van de tol in de Westerscheldetunnel toe te voegen aan compensatiepakket voor de marinierskazerne. Omdat het wel eens spannend kan worden, heeft Gerrit-Jan van Otterloo (50Plus) om een hoofdelijke stemmi…
Bluetooth code reader