Kake, ja, men til hvem?
Viking tapte sin første kamp snaue tre månederHaugesund vant rogalandsderbyet Reagerer regjeringens inngripende tiltak: – Grensen er nådd Unike bryllupsbilder: På innsiden av …


Gledelig nyhet fra stjerneparet (Se og hør)
Viking tapte sin første kamp snaue tre månederHaugesund vant rogalandsderbyet Reise Svenske charterturister reiser til Kanariøyene: Må ta tempen for å komme inn hotellet


Sensasjonslaget Varhaug møtte overmakten – Viking til …
Bare tre minutter senere økte hjemmelaget til 2-0. Et nydelig innlegg fra Espen Sæthre Jakobsen landet pannebrasken til Klemetsen Jakobsen, som enkelt nikket ballen i nettmaskene fra kloss hold. Da så det ut som om det skulle bli virkelig stygt for Varhaug, for det var total enveiskjøring fra Viking det første kvarteret.


Vikings mirakler – Stavanger Aftenblad
Haugesund, 8. oktober 1988: Der han satt i midtsirkelen med ballen under baken, visste den 28 år gamle Arild Ravndal at han hadde Vikings skjebne i sine føtter. Gikk ballen inn, ville to års ørkenvandring i andre divisjon være over. Ble det miss, ville Arild Ravndal, kanskje for alltid, bli husket som Han Som Bommet i Haugesund.


Sensasjonslaget Varhaug møtte overmakten – Viking til …
Da så det ut som om det skulle bli virkelig stygt for Varhaug, for det var total enveiskjøring fra Viking det første kvarteret. Så, litt ut av ingenting, fikk Varhaug sin redusering etter snaue 20 minutter. Thomas Sletten danset forbi backen sin venstrevingen, og fikk lagt inn til Fredrik Husveg.


Sensasjonslaget Varhaug møtte overmakten – Viking til …
Så, litt ut av ingenting, fikk Varhaug sin redusering etter snaue 20 minutter. Thomas Sletten danset forbi backen sin venstrevingen, og fikk lagt inn til Fredrik Husveg.


Tre av Norges rikeste mister milliarder i koronastormen
Tre av Norges rikeste personer har tapt bortimot 100 milliarder av formuen koronaviruset og annen børselendighet. Bladet Kapital utarbeider hver høst en liste over Norges 400 rikeste personer. De fleste fra listen i fjor høst er nok fortsatt der, med klare unntak som Tor Olav Trøim og Bjørn Kjos.


Første hjemmetap 20 måneder – EIK Fotball
Vi har ikke løpende live-oppdatering fra kampen, men vil komme med lagoppstillinger før kampen, en rapport i pausen, og umiddelbart etter kampslutt. For de som vil følge med live henvises til Dalane Tidendes hjemmeside (krever abonnement). 22.02 Coveritlive, som vi har brukt til å live-oppdatere kampene våre så langt denne sesongen, ble fra 1. juli en ganske dyr betalingstjeneste. Derfor …


Hødd vant sensasjonelt cupgull etter straffer – adressa.no
HØDD-TROMSØ 1-1 (1-1 etter ekstraomganger, 5-3 etter straffer): ULLEVAAL (aftenposten.no): Tromsø var forhånd store favoritter, men i en nervepirrende kamp holdt en glimrende Hødd-keeperen Ørjan Håskjold Nyland Tromsø til straffesparkkonkurranse. — Hele laget gjorde en kjempejobb, og jeg fikk til noen redninger jeg ikke aner hvor kom fra, sa Nyland til NRK etter kampen.


Den Store Norske Fotballbloggen: september 2011
Viking sin side er nok storfornøyde med dette resultatet som følge av at de ikke skapte noe særlig store sjanser, bare halvsjanser. Viking har klatrer lenge nå og fortsetter. En 11. plass nå og Viking kommer til å spille eliteseriefotball også i 2012.
Autel car diagnostic