Winkeliers van uitgebrande panden Glanerbrug aangeslagen
Winkeliers van uitgebrande panden Glanerbrug aangeslagen: ‘Hoe moet het nu verder?’ GLANERBRUG – Terwijl de politie sporenonderzoek doet naar de oorzaak van de brand in het woon-winkelpand aan …


Winkeliers van uitgebrande panden Glanerbrug aangeslagen
Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland, … Geria Nijboer bij haar deels uitgebrande kapsalon. … Hoe moeten we nu verder? …


Winkeliers van uitgebrande panden Glanerbrug aangeslagen
Winkeliers van uitgebrande panden Glanerbrug aangeslagen: ‘Hoe moet het nu verder?’ – Tubantia. Zondag 3 mei 2020 18:55 uur. Opende. Bron Tubantia. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.


Winkeliers van uitgebrande panden Glanerbrug aangeslagen
Winkeliers van uitgebrande panden Glanerbrug aangeslagen: ‘Hoe moet het nu verder?’ Tubantia en Krant.nl maken deel uit van DPG Media. Onze sites gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën (‘cookies’) onder andere om je een optimale gebruikerservaring te bieden.


Ik schrok wakker van een doembeeld. Arnhem zonder kleine …
‘s Nachts schrok ik wakker van een doembeeld. Arnhem zonder kleine winkeliers. Het angstzweet stond mij werkelijk op het voorhoofd. Alleen de grote ketens waren over.


Horeca in Heerenveen wil bijspringen: ‘Wij zijn gewend om …
De winkeliers waren hier al enkele maanden mee bezig. Het initiatief kwam in een stroomversnelling nadat centrummanager Peter de Vries begin deze week een appje kreeg van een oud-ondernemer.


Klaplong en gebroken ribben na vechtpartij met plofkrakers …
De winkelier in Kerkdriel die maandagochtend werd aangevallen door plofkrakers, heeft daarbij een ingeklapte long en een paar gebroken ribben opgelopen. Dat vertelt zijn zoon Rik Kollenburg.


Terneuzen gaat lege winkels te lijf met geld om panden op …
Terneuzen gaat lege winkels te lijf met geld om panden op te knappen of om te bouwen. TERNEUZEN – Voor het eerst gaat de gemeente Terneuzen subsidie beschikbaar stellen voor het opknappen of ombouwen van winkelpanden.


Aanvullende verhalen | Stichting Historische Sociëteit …
Het erf Schurink werd in 1920 onteigend in verband met het aanleggen van de Lasondersingel. Hoe het er vanaf ca. 1800 toeging vertelt Herman Schurink. Op de plek van het erf kwam ook de Bamshoeve, het Rijksmuseum en het ‘klopperdorp’. Nu zijn er nog de straatnamen. In kapsalon Timmers aan de Padangstraat is nu de derde generatie aan het


Felle brand in Zoetermeer, omwonenden … – Omroep West
Het garagebedrijf is volledig uitgebrand. ‘Omliggende panden hebben we … De eigenaar van de naastgelegen Zoetermeerse Tapijthal weet hoe het voelt en wat … Je moet het pand dus eerst helemaal …