Zwemcoach Jacco Verhaeren blijft bij zijn plan en keert
Interview Jacco Verhaeren Zwemcoach Jacco Verhaeren blijft bij zijn plan en keert dit jaar terug uit Australië. Sinds 2014 is Verhaeren in dienst van de Australische zwembond. Hij zou dat tot en met de Spelen van 2020 blijven. Wat te doen nu die Spelen zijn uitgesteld? John Volkers 3 juni 2020, 19:08


Zwemcoach Verhaeren verlaat Australië en keert terug naar …
Zwemcoach Jacco Verhaeren stopt als hoofdcoach van de Australische zwemploeg en keert eind september terug naar Nederland. Verhaeren, die in het verleden grote successen vierde met Pieter van den Hoogenband, Inge de Bruijn en Ranomi Kromowidjojo, was sinds 2013 in dienst bij de Australische bond.


Hoofdcoach zwemmen Australië Jacco Verhaeren terug naar …
Jacco Verhaeren geeft een zwemtraining in Japan. Beeld Getty Images. Na zijn zeven jaar als hoofdcoach van de Australische zwembond keert Jacco ­Verhaeren terug naar Nederland. Na de Olympische Spelen van Tokio houdt de internationaal vermaarde coach het voor gezien in het land dat zwemmen als nationale sport beschouwd.


Jacco Verhaeren – Wikipedia
Jacco Verhaeren (Rijsbergen, 4 april 1969) is een Nederlandse zwemcoach.Hij begeleidde onder meer Inge de Bruijn, Pieter van den Hoogenband en Ranomi Kromowidjojo naar olympisch goud.. Verhaeren is opgeleid aan het CIOS.Hij is coach van de zwemverenigingen MZ&PC Maastricht en PSV Eindhoven.Vanaf 1992 traint Van den Hoogenband bij hem in Eindhoven waar na de Olympische Zomerspelen van 2000 de …


Jacco Verhaeren over Tokio 2020: ‘Eerst herstellen, dan …
Geen bevlogener olympisch dier dan Jacco Verhaeren. Als zwemcoach was hij er vanaf 1996 altijd bij: eerst Atlanta, daarna Sydney, Athene, Beijing, Londen en Rio de Janeiro.


Zwemcoach Verhaeren krijgt dubbelfunctie bij Australische …
Jacco Verhaeren krijgt nog meer macht bij de Australische zwembond. De hoofdcoach gaat zijn functie combineren met een rol als technisch directeur.


Eindhovense zwemcoach Jacco Verhaeren blijft langer werken …
De Eindhovense zwemcoach Jacco Verhaeren blijft langer aan als eindverantwoordelijke van de Australische zwemploeg. Hij heeft z’n contract bij de Australische bond verlengd tot en met de …


Nieuwe verdachte in zaak Maddy McCann – Onesite – Nieuws
Donald Trump weegt ruim 110 kilo en is gezond. Jun 3, 2020 1. Derek Chauvin krijgt serieuzere aanklacht: moord. Jun 3, 2020 1. Een gentle reminder voor China. Jun 3, 2020 1. Onrust in Rotterdam na afbreken demonstratie. Jun 3, 2020 0. Een gentle reminder voor China. Jun 3, 2020 1.


mijnzwemcoach.nl – KNZB
Deze site werkt helaas niet zonder JavaScript. Activeer deze om door te gaan.


Jacco Verhaeren even terug in Nederland voor het ‘nieuwe …
Australië wil het beste land van de wereld worden, maar dan zijn er nog wel wat gaten te vullen.” Kromowidjojo Op de vraag of en wanneer Ranomi Kromowidjojo hem volgt naar Australië zegt Verhaeren.
Topdon Car Battery Tester