Het thuisscherm van uw iPhone kan er vanaf september
Apple Het thuisscherm van uw iPhone kan er vanaf september helemaal anders uitzien met iOS 14 iOS14 Beeld Apple. Apple heeft bij zijn online-editie van ontwikkelaarsconferentie Worldwide Developer …


Apple voorziet iOS van nieuw thuisscherm en laat auto’s …
Het scherm met widgets, de informatieschermen uit bepaalde apps die te vinden zijn door vanaf de eerste pagina van het thuisscherm naar links te swipen, wordt met een update naar iOS 14 aangepast.


Het scherm van uw iPhone, iPad of iPod touch opnemen …
Veeg omhoog vanaf de onderkant van een willekeurig scherm. Op een iPhone X of nieuwer of iPad met iOS 12 of hoger of met iPadOS veegt u omlaag vanaf de rechterbovenhoek van het scherm. Druk stevig op en tik op ‘Microfoon’. Tik op ‘Start opname’ en wacht wanneer er drie seconden wordt afgeteld. Open het Bedieningspaneel en tik op het .


De Morgen – Apple onthult iOS 14 met een nieuw thuisscherm
Het thuisscherm van uw iPhone kan er vanaf september helemaal anders uitzien met iOS 14 Apple heeft bij zijn online-editie van ontwikkelaarsconferentie Worldwide Developer Conference zoals verwacht iOS 14 aangekondigd.


Topadvocaten bereiden vloedgolf aan coronaclaims voor …
Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent Nieuws? Schakel notificaties in en mis niets meer! Houd me op de hoogte! Nee bedankt, toon me het nieuws. Wachten op acceptatie in browser.. Registratie gelukt! ✗ Sluit categorieën. Boeken Coronavirus Ebola. Gadgets Koningin Mathilde. Mensen Nieuws.


Als een iPhone, iPad of iPod touch is zoekgeraakt of is …
Wijzig het wachtwoord van uw Apple ID. Door het wachtwoord van uw Apple ID te wijzigen, kunt u voorkomen dat anderen toegang krijgen tot uw iCloud-gegevens of andere voorzieningen gebruiken (zoals iMessage of iTunes) vanaf het zoekgeraakte apparaat. Wijzig de wachtwoorden voor andere internetaccounts op het apparaat.


Berichtgeving gebruiken op uw iPhone, iPad en iPod touch …
U kunt uw recente meldingen op het toegangsscherm bekijken door uw iPhone op te pakken of uw iPad uit de sluimerstand te halen. U kunt daarnaast de volgende dingen doen op het toegangsscherm: Tik op een melding om de app te openen waar deze vandaan komt. Tik op een groep meldingen om alle recente meldingen van die app te bekijken.


Gegevens overzetten vanaf uw vorige iOS-apparaat naar uw
Als u een Apple Watch hebt en een nieuwe iPhone hebt gekocht, koppelt u de Apple Watch los van de vorige iPhone voordat u het nieuwe apparaat configureert. Wanneer u het apparaat loskoppelt, wordt er automatisch een reservekopie van de Apple Watch gemaakt, zodat u deze kunt herstellen nadat u de Watch hebt gekoppeld aan een nieuwe iPhone. Zorg ervoor dat u een reservekopie van uw apparaat hebt.


Fouten tijdens bijwerken of herstellen van iOS – Apple Support
Als u fout 10 ziet, heeft uw iOS-apparaat mogelijk een hogere versie van iOS dan door uw computer wordt ondersteund. U moet de software op uw Mac (of iTunes in Windows) bijwerken om uw iOS-apparaat te kunnen bijwerken of herstellen. macOS 10.11 en hoger: Koppel het iOS-apparaat los van de computer en sluit het opnieuw aan.


De beste aangepaste launchers voor je Android-telefoon …
Je kunt een aangepast gebaar aanmaken, het thuisscherm tweaken en van links naar rechts swipen om snel een app te zoeken (deze functie kun je echter ook uitschakelen). Dus als je een Samsung -apparaat hebt en jaloers bent op de manier waarop eigenaren van een Galaxy S6 de thuisknop tweemaal kunnen indrukken om de camera te openen, kun je nu je eigen telefoon hetzelfde laten doen.
autel code reader