Lene Egeland Hogstad ute av «Farmen»: – Jeg fikk et spark
Lene Egeland Hogstad ute av «Farmen»: – Jeg fikk et spark i «ræva» av TV-produksjonen. Den hjemsendte «Farmen»-deltageren (44) trengte en «pep talk» etter ha blitt valgt til andrekjempe.


Farmen, tvekamp | Lene Egeland Hogstad ute av «Farmen
Hogstad gleder seg dermed veldig til å endelig få fortelle at hun er ute av «Farmen». – Jeg gruer meg til å se det på TV og forlate alle sammen en gang til, men jeg gleder meg til å følge …


Lene Egeland Hogstad ute av «Farmen»: – Jeg ba henne om å …
Lene Egeland Hogstad ute av «Farmen»: – Jeg ba henne om å … var det flere som fikk seg en overraskelse. Hun valgte nemlig Lene Egeland Hogstad (44), som hun har fått et nært forhold til …


Lene Egeland Hogstad ute av «Farmen»: – Jeg ba henne om å …
Lene Egeland Hogstad ute av «Farmen»: – Jeg ba henne om å velge meg Lene Egeland Hogstad ble i motsetning til de andre deltakerne ikke overrasket over andrekjempevalget til Tove Moss Lohne. Etter den hittil tyngste uken på «Farmen»-gården, med et stort og krevende ukesoppdrag, var det lydterapeuten og kunstneren Tove Moss Lohne (35) som ble valgt til førstekjempe av storbonde Karianne …


TV 2 avslørte ny storbonde i reklamepause: – En glipp vi …
Lene Egeland Hogstad ute av «Farmen»: – Jeg fikk et spark i «ræva» av TV-produksjonen Røpet seg også i 2018 Det er ikke første gang at TV-kanalen tabber seg ut med «Farmen»-feil.


SV vil ha statlig legemiddelselskap (ABC Nyheter)
SV vil ha statlig legemiddelselskap Helsepolitisk talsperson Nicholas Wilkinson i SV mener at staten bør etablere et legemiddelselskap for blant annet å sikre produksjonen av penicillin.


Sps nye bastion (VG)
Sps nye bastion Trygve Slagsvold Vedum tar stadig større jafs av Aps velgere. Rundt om i landet bygger Senterpartiet et nytt grunnfjell av unge velgere. Aina Nilsen er 26 år, hjemflytter – og Sp-ordfører.


Enighet om oljetransportavtalen avverget oljestreik (ABC …
Enighet om oljetransportavtalen avverget oljestreik Parat og Fellesforbundet ble ved midnatt enige med Norsk Industri om en ny tariffavtale for ansatte ved oljedepoter og drivstoffanlegg på flyplassene.


58 nye bekreftede koronasmittede (TV2)
58 nye bekreftede koronasmittede Det var ved midnatt natt til mandag registrert 15.523 koronasmittede personer her i landet. Det er en økning på 58 meldte tilfeller siste døgn.


– Det blir nydelig (Dagbladet)
– Det blir nydelig Neste uke vil høstsola skinne over Sør-Norge, mens det fra Trøndelag og nordover vil bli flest gråværsdager.
Autel TPMS Tool