Mener to av åtte sykehus bør slutte å operere for lungekreft
Mener to av åtte sykehus bør slutte å operere for lungekreft To av åtte sykehus som opererer lungekreftpasienter, har for få pasienter sett opp mot kravet om «robusthet». Nå mener Fagrådet for lungekreft at helseregionene må ordne opp.


Mener Nordlandssykehuset bør slutte å operere for lungekreft
To av åtte sykehus bør slutte å operere lungekreftpasienter. Nordlandsykehuset i Bodø er ett av dem. Til toppen Besøksadresse: Dronningens gt 18, Bodø Postadresse: Pb 1425, 8002 Bodø Sjefredaktør: Jan-Eirik Hanssen Adm.dir: Bjarne Holgersen Pressens faglige utvalg: Personvernpolicy …


Mener to av åtte sykehus bør slutte å operere for
To av åtte sykehus som opererer lungekreftpasienter, har for få pasienter sett opp mot kravet om «robusthet». Nå mener Fagrådet for lungekreft at helseregionene må ordne opp. Mener to av åtte sykehus bør slutte å operere for lungekreft · 123nyheter.no


Mener fem sykehusslutte å operere brystkreft – Kreft …
Mener fem sykehusslutte å operere brystkreft. … Ved Førde sentralsjukehus ble det operert 59 pasienter med brystkreft i fjor, og er dermed ett av sykehusene som bør slutte med dette, … Fikk overrakt sjekk på åtte millioner til lungekreftscreening 1.


Avisa Nordland – Utførte færre enn krevd | Facebook
(+) Mener Nordlandssykehuset bør slutte å operere for lungekreft To av åtte sykehus bør slutte å operere lungekreftpasienter. Nordlandsykehuset i Bodø er ett av dem.


Kristoffer Brun tok EM-gull i roing – Nyhetspressen.com
Mener to av åtte sykehus bør slutte å operere for lungekreft. To av åtte sykehus som opererer lungekreftpasienter, har for få pasienter sett opp mot kravet om «robusthet». Nå mener Fagrådet for lungekreft at helseregionene må ordne opp..


Kirurgsjef ut mot Helse Vest: Mener kreftoperasjoner bør
Ingen av de små sykehusene på Vestlandet oppfyller kravene. … Mener fem sykehusslutte å operere brystkreft. … Skal vurdere hvilke krav de mener bør gjelde for å bruke pasient-opplysninger i undervisning Slutt å se på legevakt som venstrehåndsarbeid! 1.


Mener leger som granskes automatisk skal tas ut av
Åshild Bruun-Gundersen (Frp), mener det var uansvarlig å la en lege med flere tilsynssaker mot seg, få fortsette å operere. Nå vil hun ha en endring.


Disse sykehusene opererte i fjor – Forskning – Dagens Medisin
Siden da har blant annet antallet sykehus i Vestre Viken som opererer, blitt redusert fra tre til ett. Ved Sørlandet sykehus er operasjonen nå sentralisert til Arendal. Førde har sluttet å operere. «Kvalitet viktigst» Bare to av sykehusene Dagens Medisin har vært i kontakt med, utførte færre enn 50 prostatektomier i fjor …


Allmennlegene må lære seg at disse ikke skal opereres
Det er slik at av alle over 60 år, så vil 80 prosent ha endringer i menisken. Disse henvises til MR og kirurgi. Allmennlegene må nå lære seg at disse ikke skal opereres. De skal trene eller eventuelt få injeksjon, men ikke kirurgi. Så er det ortopedene. De må slutte å operere pasienter med slitte menisker.
TPMS Sensor