‘We hebben nog meerdere ijzers in het vuur’ – Ajax Showtime
We hebben nog meerdere ijzers in het vuur. We zijn continu bezig. We zullen zien wat eruit komt.’ Onana nog steeds bij Ajax. André Onana, die naast Ten Hag zat, ging ook kort in op zijn situatie.


Meerdere ijzers in het vuur – OnderNamen
MEERDERE IJZERS IN HET VUUR Als baby lag hij letterlijk in zijn luiers tussen het staal, inmiddels heeft Mark Meijers zijn vader voor een groot deel opgevolgd als nieuwe eigenaar van familiebedrijf Qumey Metaal. Hoewel het bedrijf uitblinkt in bijzondere specialismen, probeert Mark ook “gewoon” voor een goede dynamiek te zorgen. Qumey Metaal doet veel, […]


Zandbergen: ‘We hebben nog ijzers in het vuur’ | Kampen …
Zandbergen: ‘We hebben nog ijzers in het vuur’ 24 JULI 2006 – KAMPEN – Jarenlang is er gesteggeld over de aanpak van het Berkplan, waar aannemer Mateboer nieuwe woningen gaat bouwen.


een ijzer in het vuur hebben Nederlands spreekwoordenboek
Eén spreekwoord bevat `een ijzer in het vuur hebben` een ijzer in het vuur hebben (=een plan hebben dat nog onbekend is voor de buitenwereld); Bronnen De spreekwoorden en gezegden zijn afkomstig van Wikiquote, Wikipedia en onze gebruikers.


Meer ijzers in het vuur hebben – de betekenis volgens …
Wees maar niet bang, ik heb nog meer ijzers in het vuur: ik heb nog verschillende andere mogelijkheden.


ijzers in het vuur – Vertaling naar Engels – voorbeelden …
We hebben een aantal ijzers in het vuur en wat er precies gaat gebeuren is afhankelijk van factoren die dagelijks, zelfs per uur kunnen veranderen. We have a number of irons in the fire and what happens exactly is dependent on factors that change daily, even hourly.


PSV: “Meerdere ijzers in het vuur” | Voetbalprimeur
We hebben meerdere ijzers in het vuur“, zegt technisch manager Adrie van Kraaij. “Maar we halen alleen een spits als het kan, als het financieel verantwoord is en als we denken dat we er beter …


Visser baalt van afgelaste W Series, maar koestert BMW …
Daarnaast heeft Visser als BMW-fabriekscoureur nog meerdere ijzers in het vuur, een geluk bij een ongeluk. Geen W Series in 2020 en dus ook geen Beitske Visser die een gooi naar de titel doet.


Van Baarle twijfelt niet aan Ineos: ‘Hebben nog altijd de …
En hij mag het zonder gêne over ‘we’ hebben, … maar zónder dat duo zal het kopmanschap nog duidelijker terecht gaan komen bij Egan Bernal, … Maar Ineos heeft meer ijzers in het vuur.


Meer ijzers in het vuur hebben – HetGezegdeVanDeWeek
Wij hebben namelijk nog een ijzer in het voetbalvuur: Turkije … Afgelopen vrijdag stond vriend Marco ineens op de stoep met een goede fles wijn en daar hebben we er nog 2 achteraan gegooid na de … Volgens man heeft Ziggo 4356 kanalen. Over meerdere ijzers in het vuur gesproken. P.s. de actualiteit achterhaalt vooruit geschreven …
TPMS Tool