Wintershall Dea fant olje vest for Mariafeltet i Norskehavet
Wintershall Dea fant olje vest for Mariafeltet i Norskehavet 4 minutter siden · Martin Hagh Høgseth Oljeselskapet Wintershall Dea Norge har funnet olje på Bergknapp-prospektet rundt åtte kilometer vest for Mariafeltet i Norskehavet.


Wintershall Dea fant olje i Norskehavet
Det tyske olje– og gasselskapet Wintershall Dea forteller i en pressemelding at de har funnet olje i Bergknapp-prospektet i Norskehavet. Funnet anslås å inneholde mellom 26 og 97 millioner fat med oljeekvivalenter.


Wintershall Dea fant olje i Norskehavet | Finansavisen
Det er i det egenopererte Bergknapp-prosjektet at Wintershall Dea har gjort funnet, opplyser selskapet i en pressemelding. Bergknapp-prosjektet ligger ikke langt unna Maria-feltet, som også blir operert av Wintershall Dea.


Leting | Wintershall Dea Norge
Wintershall Dea i Norge kan vise til solide resultater innenfor leting og er en av de største lisensinnehaverne på sokkelen. … Nøkkelen til å finne olje og gass. Del. … Norskehavet og Barentshavet har Wintershall Dea en portefølje som utnytter mulighetene langs hele den norske sokkelen.


Tyskere fant litt olje i Norskehavet | Finansavisen
Operatør Wintershall Dea Norge varsler om et lite oljefunn i utvinningstillatelse 896, melder Oljedirektoratet. Selskapet har avsluttet boringen i den nordlige delen av Norskehavet rundt 150 kilometer nordøst for Norne-feltet og rundt 150 kilometer sørvest for Bodø.


Fant olje i Bergknapp, 18 mil utenfor Kristiansund
Wintershall Dea har funnet olje i Bergknapp-prospektet i Norskehavet, 18 mil utenfor Kristiansund. DEL Partnerskapet vil så snart som mulig starte arbeidet med å vurdere videre avgrensingsstrategier og mulige utbyggingsløsninger for feltet på Haltenbanken.


Wintershall Dea har gjort mulig storfunn i Norskehavet – E24
Wintershall Dea har gjort mulig storfunn i Norskehavet. Wintershall Dea har gjort et funn i en undersøkelsesbrønn nær Mariafeltet i Norskehavet. Funnet er på anslagsvis mellom 26 og 97 millioner oljeekvivalenter.


Visjon | Wintershall Dea Norge
Snart vil vi produsere gass fra Dvalin-feltet i Norskehavet via tilknytning til Heidrun-plattformen. I Nordsjøen vil Nova-feltet levere olje til Gjøa-plattformen for prosessering og eksport. Begge disse feltene ble funnet av Wintershall Dea.


Presse og Media | Wintershall Dea Norge
Wintershall Dea/Thor Oliversen. Presse og Media. Siste nyheter og kontaktdetaljer til våre pressetalspersoner. Velkommen til vårt nyhetsarkiv! Nyheter. 30.01.2020. Intensjonsavtale om mulig ny helikoptertype for norsk sokkel underskrevet . 30.01.2020.


Wintershall Dea er tildelt attraktive …
Wintershall og DEA Deutsche Erdoel AG, to vellykkede selskaper med en lang tradisjon, har fusjonert og dannet Europas ledende, uavhengige olje– og gasselskap: Wintershall Dea. Selskapet, som har tyske røtter og hovedkontor i Kassel og Hamburg, driver med effektiv og ansvarlig leting og produksjon av olje og gass i 13 land verden over.
TPMS Programming Tool