Ytterligere en mann siktet for drapsforsøk etter
Ytterligere en mann siktet for drapsforsøk etter knivstikking Vigrestad. Mandag ble en 19 år gammel mann pågrepet og siktet for drapsforsøk etter at en annen mann ble knivstukket Vigrestad søndag kveld. Fra før er to menn siktet i saken.


Ytterligere en mann siktet for drapsforsøk 19-åring
En tredje mann (19) er siktet for drapsforsøk etter at en 19-åring ble knivstukket Vigrestad i Hå i Rogaland søndag kveld. – Vi pågrep en 19 år gammel mann mandag. Også han er siktet for drapsforsøk, sier politiadvokat Christine Kleppa i Sørvest politidistrikt.


Mann alvorlig skadet etter knivstikking Vigrestad – to …
Mann alvorlig skadet etter knivstikking Vigrestad – to siktet for drapsforsøk. Én mann er kritisk skadet etter å ha blitt knivstukket Vigrestad søndag kveld. To personer er pågrepet og siktet for drapsforsøk. Klokken 23.40 bekrefter politiet at de fortsatt jobber flere steder i og rundt Vigrestad sentrum.


Ytterligere en mann siktet for drapsforsøk 19-åring
En tredje mann (19) er siktet for drapsforsøk etter at en 19-åring ble knivstukket Vigrestad i Hå i Rogaland søndag kveld.


Ytterligere en mann siktet for drapsforsøk 19-åring
Ytterligere en mann siktet for drapsforsøk 19-åring Jæren. En tredje mann (19) er siktet for drapsforsøk etter at en 19-åring ble knivstukket Vigrestad i Hå i Rogaland søndag kveld.


Krim | Ytterligere en mann siktet for drapsforsøk 19 …
En tredje mann (19) er siktet for drapsforsøk etter at en 19-åring ble knivstukket Vigrestad i Hå i Rogaland søndag kveld.


Oppdatering drapsforsøk Vigrestad: Siktelsen utvides – JÆRNYTT
De to mennene, en mann i 20-årene og en mann i 30-årene, som er siktet for drapsforsøk en annen mann Vigrestad i Hå kommune vil avhøres i dag, og fremstilles for varetektsfengsling i Jæren tingrett i morgen. – Siktelsen utvides til også å gjelde besittelse av narkotika og brudd ulovlig oppbevaring av…


Drapsforsøk Vigrestad: – Siktelsen utvides – Roganytt
Drapsforsøk Vigrestad: – Siktelsen utvides De to mennene, en mann i 20-årene og en mann i 30-årene, som er siktet for drapsforsøk en annen mann Vigrestad i Hå kommune vil avhøres i …


Knivstikking Jæren – to siktet for drapsforsøk | ABC …
En mann er skadd etter å ha blitt knivstukket Vigrestad i Rogaland søndag kveld. … En mann er skadd etter å ha blitt knivstukket Vigrestad i Rogaland søndag kveld. … 23:57 Knivstikking Jæren – to siktet for drapsforsøk 23:49 Tiger testet positivt for koronavirus 22:36 Mange nordmenn er corona-fast i utlandet.


Utvider siktelsen etter drapsforsøk Vigrestad
Den fornærmede mannen (19) er avhørt, og skal også avhøres ytterligere i dag. Vi har foretatt flere vitneavhør, og jobber nå for å få en oversikt over hendelsesforløpet, sier Kleppa. LES OGSÅ: Mann alvorlig skadet etter knivstikking Vigrestad – to personer siktet for drapsforsøk
car diagnostic